Reflectie 2

unibetEigenlijk heb ik hierboven natuurlijk twee reflecties geschreven. Over het weekend met mijn moeder en mijn ervaring met het online casino Leovegas. Met dat prijzengeld kan ik namelijk de rest van mijn leven gratis Netflixen. Dat is niet wat ik met het prijzengeld ga doen, maar toch het is een leuke vergelijking. Mijn laatste reflectie gaat over Netflix.

Afgelopen week heb ik Troy uitgekeken en heb ik een begin gemaakt aan Ash en evil dead. Wellicht kennen een aantal van jullie de film van een honderd jaar geleden. Die film gaat nu dus verder in een serie! Echte zwarte komedie, heerlijk om naar te kijken. Het is een mix van scary movie, stranger things en the exorcist. Zwartgallig, snel en met veel zombiebloed en actie. De episodes zijn kort en je kijkt er op een avond dan ook snel een aantal achter elkaar. We hadden beide een pyjama van Quapi aan. Ik was eigenlijk van plan om een rondje te joggen, maar dat kwam er niet van. Ik moet eerlijk bekennen dat mijn voornemen om een rondje te joggen er vaker niet dan wel van komt. Maar dat verhaal is een andere reflectie waard. Nogmaals de serie kijkt lekker weg en je krijgt snel sympathie voor de hoofdrolspelers die vaker wel dan niet onder het bloed zitten.

Een andere serie die dus mijn vrije tijd heeft opgeslokt is Troy. Dit alom bekende verhaal is weer in een seriejasje gestoken waarbij de goden gepersonifieerd worden door prachtige acteurs. Het verhaal kende ik natuurlijk al, dus dat maakt het kijken nog makkelijker. Alexander wordt snel verliefd op Helena. Dankzij hun egoïstische liefde gaat uiteindelijk heel Troy naar de maan. Als je de serie bekijkt, heb je wel veel ‘doe-nou-niet’ momentjes. Je ziet zelf het probleem al van veraf aankomen, maar de hoofdrolspelers lijken geen idee te hebben. Dat kan je uiteindelijk op de zenuwen gaan werken. Ik heb dan ook af en toe een episode afgewisseld met een spel op Unibet.

Nu weet ik nog niet welke serie er aan de beurt is. Ik heb goede verhalen gehoord over Peaky Blinders, maar dat filmen in de oudheid spreekt me niet echt aan. Daarnaast heb ik nog nooit Breaking Bad gekeken en dat schijnt iets ongekends te zijn. Wellicht moet ik daar een verandering in aan gaan brengen. Leo van de overkant heeft al aangegeven mijn sidekick te willen zijn. Vrijgezellen onder elkaar die een serietje kijken. Ik vind het een topidee Leo! Volgende week heb ik wel een date. Dus weet wie is het vrijgezellenbestaan maar van korte duur. Ik houd jullie op de hoogte in de volgende reflectie!